Dima Goesev

Dima Goesev

Dima Goesev

Dima Goesev is op 25 maart 2014 geboren in Oekraïne en is een actieve jongen met een leidend karakter. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn 2 jongere zusjes, Snezsana en Alonka.

Omdat het voor Dima en zijn zusjes niet veilig was om bij hun moeder en stiefvader te blijven wonen, zijn zij in 2018 uit het gezin gehaald en naar een kindertehuis gebracht. In het kindertehuis is er echter weinig aandacht voor de kinderen en ontbreekt het aan liefde. In 2019 mocht het familiehuis Dima met zijn zusjes opnemen in hun gezin.

Als gevolg van de onveilige thuissituatie in het verleden is Dima nog vaak angstig en huilt hij veel. Door de psychologische ondersteuning die hij hiervoor krijgt én de liefde en aandacht waarmee hij nu omringt wordt, gaat het al veel beter met hem.

Dima speelt graag met auto’s, met de bal of met Duplo. Ook vindt hij het leuk om te puzzelen of prentenboekjes te bekijken.

Sinds 2020 gaat Dima samen met zijn zusje Snezsana naar de kleuterschool. Ondanks dat hij daar lange dagen maakt, vindt hij het elke dag weer een feest om naar de kleuterschool te gaan. Na de zomer van 2021 hoopt Dima naar de ‘echte’ school te gaan.

 

Informatieblad


Ja, ik sponsor Dima Goesev voor €1,- per dag!  Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

  IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44

  ANBI Status

  Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

  Download:
  Overeenkomst periodieke gift

  Nieuwe veldwerkers

  1. Familie Blok
   193 dagen resterend
  2. Hans en Gerrie Kasbergen
   193 dagen resterend
  3. Marianne Janse
   193 dagen resterend
  4. Mirjam Marijs
   193 dagen resterend