Domingos Na Lana

Domingos Na Lana

Domingos Na Lana, geboren 18-10-2009, Matu-Foroba, regio Catio, provincie Tombali, Guinee-Bissau.

Domingos is gezond geboren, maar een aantal jaren geleden kreeg hij absences. Dit verergerde en nu heeft hij dagelijks absences. Hij is inmiddels begonnen met medicijnen en het lijkt beter te gaan. Deze medicijnen zal hij echter waarschijnlijk best een hele poos moeten slikken. Domingos heeft een zacht karakter, is wat verlegen en heeft een spraakprobleem (kan wel praten, maar niet helemaal duidelijk). Door zijn vele absences is hij gestopt met naar school gaan, zodra het beter met hem gaat, kan hij hopelijk weer naar school.

Domingos woont bij zijn familie. Zijn vader is landbewerker en zijn moeder werkt in het huishouden. Domingos heeft 2 broers en 1 zus.  De familie zorgt goed voor Domingos. Domingos gaat naar de kerk.

Informatieblad


Ja, ik sponsor Domingos Na Lana voor €1,- per dag!  Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

  IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44

  ANBI Status

  Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

  Download:
  Overeenkomst periodieke gift

  Nieuwe veldwerkers

  1. Familie Blok
   193 dagen resterend
  2. Hans en Gerrie Kasbergen
   193 dagen resterend
  3. Marianne Janse
   193 dagen resterend
  4. Mirjam Marijs
   193 dagen resterend