Lamine na Sia

Lamine na Sia

Lamine na Sia, geboren 23-05-2006, Areia, sector Catio, provincie Tombali, Guinee-Bissau.

Lamine is een jongen met het Sydroom van Down, daardoor heeft hij een leerachterstand en kan hij niet goed praten. Hij gaat al een paar jaar naar school, maar zit in de eerste klas. Hij heeft het goed naar zijn zin op school en speelt graag met zijn vrienden. Lamine heeft begeleiding nodig bij het leren op school en het leren werken, ook heeft hij mondoefeningen nodig.

Lamine woont bij zijn ouders, zijn vader werkt op het land en zijn moeder doet het huishouden en gaat te vissen. Lamine heeft 3 broers van 24, 20 en 16 jaar. De familie zorgt goed voor Lamine, maar leert hem niet echt op te werken. Lamine gaat naar de kerk en zoekt ook de huizen op waar films worden getoond.

Informatieblad


Ja, ik sponsor Lamine na Sia voor €1,- per dag!  Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

  IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44

  ANBI Status

  Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

  Download:
  Overeenkomst periodieke gift

  Nieuwe veldwerkers

  1. Familie Blok
   193 dagen resterend
  2. Hans en Gerrie Kasbergen
   193 dagen resterend
  3. Marianne Janse
   193 dagen resterend
  4. Mirjam Marijs
   193 dagen resterend