Prince Nathan Delmundo

 • Kimon
 • Prince Nathan Delmundo

Prince Nathan Delmundo

Op 25 mei 2021 is Nathan geboren in Lopez, een stadje in de provincie Quezon, ten oosten van de hoofdstad Manila. De dagen voor zijn geboorte waren voor moeder en de familieleden zeer zwaar en moeilijk. Er werd gevreesd voor het leven van moeder en haar kind en de dokters vroegen moeder een van de levens te kiezen. Dat van haar zelf of dat van haar kind. Na veel gebed heeft de Heere echter beiden in het leven willen sparen en werd Nathan geboren. De naam van het kindje getuigd van de dankbaarheid, moeder mag het kindje zien als een geschenk van de Heere.

De moeder van Nathan is slechts 16 jaar oud en de vader van het kind is bij haar weggegaan. Ze staat er helemaal alleen voor, heeft geen beroepsstudie gevolgd, heeft momenteel geen werk en is erg arm. Voordat zij zwanger werd werkte zij als huishoudelijk hulp, maar vanwege de zwangerschap is ze deze baan kwijtgeraakt.

Vanwege deze omstandigheden woont moeder nu samen met haar zoontje in bij familie. In dit kleine huis van slechts 60 vierkante meter wonen 7 mensen, waar het krioelt van de kakkerlakken en gekko’s. Ook is het voor Nathan erg druk in het huis, waardoor hij vaak gestoord wordt in zijn middagslaap.

Helpt u mee, om Nathan van goede voeding en verzorging te voorzien zoals een kind dat nodig heeft? Graag bereiken we dit ‘gezin’ om hen ook in aanraking te brengen met het Evangelie. Voor € 30,- euro per maand maakt u dit gezin blij.


Ja, ik sponsor Prince Nathan Delmundo voor €1,- per dag!  Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

  IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44

  ANBI Status

  Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

  Download:
  Overeenkomst periodieke gift

  Nieuwe veldwerkers

  1. Familie Blok
   96 dagen resterend
  2. Hans en Gerrie Kasbergen
   96 dagen resterend
  3. Marianne Janse
   96 dagen resterend
  4. Mirjam Marijs
   96 dagen resterend