Ronisa Mendis

Ronisa Mendis

Ronisa Mendis, geboren 20-05-2006, Catungo, sector Komo, provincie Tombali, Guinee-Bissau.

Ronisa is geboren met een afwijking aan haar been/voet. Ze heeft aan haar linkervoet twee tenen. Ook is haar linker been korter, dunner en zwakker, waardoor ze moeilijker loopt en als ze langere afstanden moet lopen, is ze sneller moe en helpt een beenorthese wel wat.

Ronisa gaat naar school. Eerst had ze erge moeite met school, maar nu gaat ze de dingen goed begrijpen. Wel is de school best een stuk lopen, maar ze probeert echt wel te gaan, behalve als ze teveel pijn heeft.

Ronisa woont bij haar familie en haar oma  die goed voor haar probeert te zorgen en Ronisa probeert haar ook goed te helpen bij het werk in huis. De moeder van Ronisa is veel ziek en woont in de hoofdstad.

Ronisa gaat naar de kerk, die dicht bij haar huis is.

Informatieblad


Ja, ik sponsor Ronisa Mendis voor €1,- per dag!  Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

  IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44

  ANBI Status

  Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

  Download:
  Overeenkomst periodieke gift

  Nieuwe veldwerkers

  1. Familie Blok
   193 dagen resterend
  2. Hans en Gerrie Kasbergen
   193 dagen resterend
  3. Marianne Janse
   193 dagen resterend
  4. Mirjam Marijs
   193 dagen resterend