Snezsana Goesev

Snezsana Goesev

Snezsana Goesev

Snezsana Goesev is op 18 april 2016 geboren in Oekraïne en is een rustig, volhardend, actief en lief meisje.

Omdat het voor Snezsana en haar broer en zusje niet veilig was om bij hun moeder en stiefvader te blijven wonen, zijn zij in 2018 uit het gezin gehaald en naar een kindertehuis gebracht. In het kindertehuis is er echter weinig aandacht voor de kinderen en ontbreekt het aan liefde. In 2019 mocht het familiehuis Snezsana samen met haar broer en zusje opnemen in hun gezin.

Snezsnana praat voor haar leeftijd nog weinig, maar ze blijft net zolang proberen tot ze wordt begrepen. Ze houdt van tekenen, stickers plakken en boekjes kijken. Ook speelt ze graag met verschillende poppen, zacht speelgoed en haar dokterskoffertje en vindt ze het leuk om te helpen in de keuken.

Sinds 2020 gaat Snezsana samen met haar broer Dima naar de kleuterschool. Ondanks dat ze daar lange dagen maakt, vindt ze het elke dag weer een feest om naar de kleuterschool te gaan.

 

Informatieblad


Ja, ik sponsor Snezsana Goesev voor €1,- per dag!  Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

  IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44

  ANBI Status

  Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

  Download:
  Overeenkomst periodieke gift

  Nieuwe veldwerkers

  1. Familie Blok
   193 dagen resterend
  2. Hans en Gerrie Kasbergen
   193 dagen resterend
  3. Marianne Janse
   193 dagen resterend
  4. Mirjam Marijs
   193 dagen resterend