Tcham Carlos Na Mada

 • Kimon
 • Tcham Carlos Na Mada

Tcham Carlos Na Mada

Tcham Carlos Na Mada, 27-03-2006, Areia, sector Catio, porvincie Tombali.

Tcham is een jongen die gezond geboren is, aldus de verhalen van zijn ouders. Daarna is hij ziek geworden, heeft het wat benauwd gehad en daarna kreeg hij last van zijn spieren.

Op dit moment kunnen we zeggen dat Tcham een vorm heeft van Cerebrale Parese. Hij heeft verminderde kracht in zijn spieren. Tcham kan wel staan en lopen. Soms ineens lijkt het of hij niet vooruit kan, dan moet hij even bij de hand genomen worden om de volgende stappen te kunnen zetten. Net of het even hapert in zijn hoofd.

De ouders van Tcham zorgen goed voor Tcham.
Tcham heeft een oudere broer, 4 jongere broers en een zusje. De vader van Tcham werkt op het land en hij studeert, de moeder van Tcham doet het huishouden.

Tcham gaat niet naar school, omdat hij zich schaamt voor zijn lichaam. Ook is hij erg traag van begrip. In de buurt van Tcham is ook geen school die aangepast is voor moeilijk lerende kinderen deze is alleen in Buba.

Thuis helpt Tcham wat mee door op de koeien te passen. Verder speelt hij met zijn vriendjes en hij houdt van voetballen.

Tcham gaat naar de kerk.

Informatieblad


Ja, ik sponsor Tcham Carlos Na Mada voor €1,- per dag!



  Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

  IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44

  ANBI Status

  Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

  Download:
  Overeenkomst periodieke gift

  Nieuwe veldwerkers

  1. Familie Blok
   193 dagen resterend
  2. Hans en Gerrie Kasbergen
   193 dagen resterend
  3. Marianne Janse
   193 dagen resterend
  4. Mirjam Marijs
   193 dagen resterend