Sinaasappelactie

Sinaasappelactie t.b.v. het werk van Gerda Klaver

De thuisfrontcommissie van Gerda Klaver heeft een sinaasappelactie georganiseerd t.b.v. het werk van Gerda.

De commissie verkoopt hand- en perssinaasappels van A-kwaliteit, boordevol vitamines. Een hele kist (ca. 70 stuks) kost € 15,-. Een halve kist (ca. 35 stuks) kost € 8,-. In Elspeet, Uddel en Nunspeet kunnen de sinaasappels voor € 1,50 worden thuisbezorgd.

U kunt de sinaasappels bestellen tot uiterlijk woensdag 15 maart via tel.nr. 0577 49 03 96 of per e-mail: sinaasappels@gerdaklaver.nl.

De sinaasappels kunnen worden opgehaald op zaterdag 24 maart van 10.00-12.00 uur aan de Nachtegaalweg 69 in Elspeet. De bezorging vindt ook plaats op zaterdag 24 maart.

Kerstpakketten actie

Het Evangelie naar kinderen wereldwijd!

Stichting Kimon is een christelijke, interkerkelijke zendingsorganisatie. Wij zenden veldwerkers uit naar werkterreinen wereldwijd. Het evangelie wordt uitgereikt door middel van kinderevangelisatie en hulpverlening.

Onze veldwerkers en de projecten zijn afhankelijk van giften. Door uw bestelling van kerstpakketten voor uw medewerkers steunt u direct het werk van de veldwerker en de voortgang van de projecten. Bouwt u mee aan Gods Koninkrijk?

Bestellen

VOETSTUK DEF
KWALITEIT DEF

Voetstuk

Prijs: €49,95 (excl. BTW)

Kwaliteit

€49,95 (excl. BTW)
STRANDJUTTER DEF

Strandjutter

€39,50 (excl. BTW)
KAASPLANKJE DEF

Kaasplankje

€45,00 (excl. BTW)
MOMENTJE DEF

Momentje

€28,95 (excl. BTW)
PAKKET LAND GEZELLIGNL met prijs

Tijdvoorelkaar

€36,95 (excl. BTW)

Over Kimon:
Stichting Kimon is een christelijke, interkerkelijke zendingsorganisatie. Wij zenden veldwerkers uit naar werkterreinen wereldwijd. Het evangelie wordt uitgereikt door middel van kinderevangelisatie en hulpverlening.

Over de kerstpakketten actie:
Onze veldwerkers en de projecten zijn afhankelijk van giften. Door uw bestelling van kerstpakketten voor uw medewerkers steunt u direct het werk van de veldwerker en de voortgang van de projecten.

ITALIE DEF

Italië

€57,50 (excl. BTW)

Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN: NL70RABO 0157 5187 44

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.