Nieuws

  • Kimon zonder krasje uit protesten Guinee-Bissau - Een protestmars van studenten in Bissau (hoofdstad van Guinee-Bissau) liep vrijdag uit op hevige onlusten. Veldwerker Gerda Klaver zat in het oog van de storm. ”Dringend gebed gevraagd”, appt Marianne van Helden vrijdagmiddag vanuit de stad Bissau naar Nederland. De veldwerkster van de Nederlandse stichting Kimon heeft zojuist gehoord dat haar collega Gerda Klaver met de auto verzeild is geraakt Lees meer...
  • Vacatures Mozambique - Wil jij in Mozambique het kleuter- en basisonderwijs op een hoger niveau brengen en betrokken raken bij de opzet van een christelijke PABO-opleiding? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Onderwijsdeskundige (pedagoog) Zie jij jezelf al samenwerken met een team van Mozambikanen in de opzet van praktijkgerichte technische beroepsopleidingen? Denk dan eens biddend na over deze unieke vacature! Specialist Lees meer...

Discipel

Nieuwsbrief

Stichting Kimon is een interkerkelijke zendingsorganisatie met het doel wereldwijd kinderen te bereiken met het Evangelie en hen een helpende hand te bieden. Dit gebeurt voornamelijk door veldwerkers die in samenwerking met hun kerkelijke gemeente worden uitgezonden.

De Discipel verschijnt 4 x per jaar  in een oplage van 11.000 exemplaren. We sturen het gratis naar onze donateurs en belangstellenden van de stichting.

Het online archief biedt toegang tot eerdere nieuwsbrieven. Ook kunt u hier uitgaven vinden van ons vorig blad Discipel.

Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN: NL70RABO 0157 5187 44

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.