Blog

Wie ben ik?

In de loop van de jaren legde de Heere een verlangen in mijn hart te mogen werken in Zijn Koninkrijk. In 2015 maakte ik een kleine rondreis door Suriname en bezocht ook een dorp in de jungle. De kerkleiders daar deelden hun zorgen over de jongeren die studeren in Maripasoula.

Ik besloot mijn bed in Nederland te verruilen voor een hangmat in de jungle. Waarom?

 • Omdat er jongeren in Suriname zijn die zonder support van familie moeten studeren;
 • Omdat deze jongeren ondanks gesprekken met hun ouders tijdens vakanties snel weer terugvallen in verkeerde vrijetijdsbesteding op het internaat;
 • Omdat er bezorgde ouders zijn die ook niet weten wat ze kunnen doen;
 • Omdat de Heere mij riep deze jongeren te helpen met school en hen vooral te vertellen over Hem. Opdat heel de wereld Hem zou (er)kennen en dienen.

Ik hoop en bid dat mijn huis een ontmoetingsplaats voor de jeugd mag worden waar naast het doen van gezellige activiteiten en het geven van praktische steun ook de Bijbel open gaat. Bidt en helpt u mee?

 

Anneke Kempeneers

annekekempeneers82(at)gmail.com

verjaardag 13 novemberStichting Kimon

 • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
 • 085 0407610
 • info@kimon.nl

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift

Nieuwe veldwerkers

 1. Familie Blok
  96 dagen resterend
 2. Hans en Gerrie Kasbergen
  96 dagen resterend
 3. Marianne Janse
  96 dagen resterend
 4. Mirjam Marijs
  96 dagen resterend