Blog

  • Kimon
  • Blog
  • The Mission Podcast | Aflevering 2
The Mission Podcast - Aflevering 2

The Mission Podcast | Aflevering 2

In The Mission Podcast gaat Caroline Holleman-Schimmel in gesprek met mensen die een link hebben met zending en/of hulpverlening. In de tweede aflevering zijn Jan en Nellie van Dooijeweert te gast. Samen zijn ze begonnen als Evangelisten-echtpaar in Tilburg. Hier leerden ze het leven kennen. Ze waren erbij betrokken als mensen veranderden door het werk van de Heilige Geest. Later vervolgden Jan en Nellie hun reis naar Peru om zending te bedrijven. Ze nemen je mee in hun boeiende avonturen en het bijzondere werk onder de Indianen.

Bekijk hier de aflevering via YouTube.

of luister de aflevering via Spotify.Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44
KVK: 4102 4606

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift
Advertentiekaart (bedrijven)

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten