Blog

  • Kimon
  • Blog
  • The Mission Field | Aflevering 2 | Malawi
The Mission Field | Aflevering 2 | Malawi

The Mission Field | Aflevering 2 | Malawi

In The Mission Field gaan we op bezoek bij onze veldwerkers die zich wereldwijd inzetten voor de verspreiding van het Evangelie. In de eerste drie afleveringen bezoeken wij Hans en Gerrie Kasbergen. Zij zijn in 2014 uitgezonden naar Malawi. Zij werken daar onder kinderen om het Evangelie te verspreiden, onderwijs te geven en een zondagsschool te leiden. Daarnaast leidt Gerrie kleuterjuffen op en Hans zet zich in om ondernemerschap te stimuleren.

‘π†πžπ«π«π’πž 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐀π₯𝐚𝐬, 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐬’ is de tweede aflevering waarin Gerrie vertelt over haar motivatie en verlangen om het kleuteronderwijs in Malawi uit te breiden. Hoe ziet het kleuteronderwijs eruit in Malawi en wat doet Gerrie om hier verbetering in te brengen?Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44
KVK: 4102 4606

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als β€˜Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift
Advertentiekaart (bedrijven)

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten