Nieuwe terreinwagen voor Jedidja

  • Kimon
  • Nieuwe terreinwagen voor Jedidja

Nieuwe terreinwagen voor Jedidja

  • € 30.344,96 Gedoneerd
  • € 30.000,00 Doelstelling
  • 82 Donateurs
101.15% opgehaald

Over de campagne

‘Marianne, ik krijg net telefoon of ik met Fatu naar het ziekenhuis wil rijden voor een echo! De arts is er niet gerust op. Het heeft haast’, vertelt Gerda.

‘Natuurlijk doen we dat’, zegt Marianne in een impuls. Maar is het verantwoord? De projectauto, oud en onbetrouwbaar, heeft ons de laatste maanden vaak in de steek gelaten.

Bij pech onderweg hebben we een echt probleem. Met dat besef kruip ik achter het stuur. Het is 1,5 uur rijden naar het ziekenhuis. Middenin de lockdown is reizen verboden. Hoewel onze gezondheidsorganisatie als enige in de regio ontheffing heeft om te reizen, zullen we bij pech onderweg niet verder kunnen reizen met ander vervoer. In het donker aan de kant van de weg staan is echt onverantwoord!

We vouwen onze handen en leggen onze nood bij de Heere neer. Gerda gaat op weg. Marianne blijft ongerust achter. Het wordt daadwerkelijk een rit met hindernissen. Voor de terugweg begint is opnieuw een automonteur nodig. En na een stop onderweg wil de motor alleen starten door de auto aan te laten duwen. Uren later dan gepland komt de oude Nissan terug op de compound.

We zijn dankbaar dat het opnieuw goed is afgelopen. Tegelijk blijkt het niet langer verantwoord onze terreinwagen voor lange afstanden en ziekenvervoer te gebruiken.

Spaart u mee voor een goede terreinwagen waar de werkers Gerda en Marianne veilig mee kunnen reizen op het veld. De nood is hoog!

Doneren via onderstaande knop kost € 0,35 per transactie. Uw bijdrage overmaken via onderstaand bankrekeningnummer is kosteloos.

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44, ten name van: Stichting Kimon
Vergeet niet om bij een bankoverschrijving de naam van het project te vermelden. (Terreinwagen/Guinee-Bissau)

Bankoverschrijvingen zijn niet direct zichtbaar in de bovenstaande thermometer, maar worden periodiek toegevoegd.

Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44
KVK: 4102 4606

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift
Advertentiekaart (bedrijven)

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten