Blog

Voedselactie Missionvale

In het township Missionvale zijn de mensen ondanks de strenge maatregelen veel op straat, een belangrijke reden daarvoor is om voedsel te ‘zoeken’. Medewerkers van het Missionvale Care Centre (MCC) waar ik mijn werkplek heb, gaan de wijk in om voedsel, voornamelijk brood en groente, uit te delen. Eén transport daarvan gaat nu onder politie escorte om de onrustigere straten in te gaan.
De mensen die altijd al op de Care Centre’s lijst staan voor voedselpakketten, ontvangen ook nu hun wekelijkse pakket. Maar er zijn op dit moment veel meer mensen in nood, mensen die voedsel nodig hebben omdat ze door de lockdown geen inkomsten meer hebben om zelf voedsel te kunnen kopen.

Omdat ik zie en hoor hoe moeilijk de situatie is wil ik graag helpen met het regelen van extra voedselpakketten voor deze mensen. Zou u, zou jij mij daarbij willen helpen?
Voel je niet verplicht, maar geef met blijdschap. Elke bijdrage is welkom en maakt een verschil voor de mensen in Missionvale! Een voedselpakket voor één huishouden bestaat o.a. uit: een blik bonen en vis, thee, suiker, maismeel en zeep, en heeft dezelfde inhoud als een wekelijks MCC voedselpakket.
De kosten van 1 voedselpakket zijn: € 2,50.

Bekijk de folderStichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44
KVK: 4102 4606

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift
Advertentiekaart (bedrijven)

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 08:30–17:00
Dinsdag 08:30–17:00
Woensdag 08:30–17:00
Donderdag 08:30–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten