Blog

Stefanie in Oekraïne

Een gehandicaptenhuis in Oekraïne realiseren is Stefanie haar roeping. Vanaf begin dit jaar werkt zij voor Kimon in Oekraïne. Zij heeft inmiddels heel wat ervaring opgedaan door haar werk op de kinderafdeling in het ziekenhuis in Beregovo. Op deze kinderafdeling kwam Stefanie in contact met Ludmilla, een meisje dat door een hersenvliesontsteking ernstig beperkt raakte maar weer terug naar de zigeunerkamp moest. “Haar moeder was onkundig en pakte haar niet uit haar bedje. Op den duur groeide ze scheef en vermagerde ze sterk. Ik ging haar dagelijks verplegen…”.

Het leven van dit meisje heeft impact gemaakt op Stefanie en haar roeping om deze kinderen te helpen verdiept. Klik hier om het hele artikel in de GezinsGids te lezen. Wilt u/jij helpen dat er een gehandicaptenhuis komt in Oekraïne waar ook de Evangelie wordt verkondigd? Een financiële bijdrage hiervoor is van harte welkom!Stichting Kimon

 • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
 • 085 0407610
 • info@kimon.nl

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift

Nieuwe veldwerkers

 1. Familie Blok
  69 dagen resterend
 2. Hans en Gerrie Kasbergen
  69 dagen resterend
 3. Marianne Janse
  69 dagen resterend
 4. Mirjam Marijs
  69 dagen resterend