Blog

  • Kimon
  • Blog
  • The Mission Field | Aflevering 1 | Malawi
The Mission Field | Aflevering 1 | Malawi

The Mission Field | Aflevering 1 | Malawi

In The Mission Field gaan we op bezoek bij onze veldwerkers die zich wereldwijd inzetten voor de verspreiding van het Evangelie. In de eerste drie afleveringen bezoeken wij Hans en Gerrie Kasbergen. Zij zijn in 2014 uitgezonden naar Malawi. Zij werken daar onder kinderen om het Evangelie te verspreiden, onderwijs te geven en een zondagsschool te leiden. Daarnaast leidt Gerrie kleuterjuffen op en Hans zet zich in om ondernemerschap te stimuleren.

‘πƒπž 𝐯𝐞π₯𝐝𝐞𝐧 𝐳𝐒𝐣𝐧 𝐰𝐒𝐭, 𝐨𝐨𝐀 𝐒𝐧 𝐌𝐚π₯𝐚𝐰𝐒’ is de eerste aflevering waarin Hans en Gerrie vertellen over hun weg vanuit Nederland naar Malawi. Wat drijft hen om Nederland en alle luxe achter te laten en in dit arme gebied te gaan wonen?Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44
KVK: 4102 4606

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als β€˜Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift
Advertentiekaart (bedrijven)

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten