Thailand, Lopburi

Thailand | Lopburi

In samenwerking met Overseas Missionary Fellowship (OMF) steunt Kimon diverse projecten in Thailand. Mark en Anne-Marie Bak hebben vier jaar kinder- en jeugdwerk gedaan in het arme noordoosten van Thailand. Sinds 2017 zijn zij Daniel Training Leaders en ondersteunen ze nieuwe zendelingen.

Onderwijs
Als Daniel Training Leader zijn we onderdeel van het leiderschap van OMF Thailand. We geven leiding aan de taal- en cultuurschool, hebben zendelingen in hun eerste jaar onder onze hoede en faciliteren zaken als huisvesting en kinderopvang.

Evangelisatie
In hun rol als Daniel Training Leaders laten ze ook zien hoe essentieel kinderwerk is in het bereiken van Thailand met het Evangelie. Door hun ervaring kunnen ze concrete handvatten geven hoe kinder- en jeugdwerk op te zetten. Ook nemen ze nieuwe zendelingen tijdens kerst mee op evangelisatieacties in scholen. Kinderwerk blijft een belangrijk onderdeel. Daar waar mogelijk zullen ze het kinderwerk blijven ondersteunen en stimuleren.

Over ons
Wij zijn Mark en Anne-Marie Bak, beiden geboren en getogen in Rijssen. Mark heeft 12 jaar gewerkt als bouwkundig ingenieur, Anne-Marie heeft 7 jaar gewerkt als docente Frans. We zijn gezegend met vier kinderen: Celeste, Irene, David en Anna.

Roeping
Het verlangen om mee te bouwen in het Koninkrijk van God leefde al lang bij ons. Samen volgden we de studie Godsdienst Pastoraal Werk aan de CHE in Ede met in ons achterhoofd het idee dat dit een goede vooropleiding zou kunnen zijn om zendingswerk te gaan doen. Toen we, jaren later, de advertentie van Kimon onder ogen kregen “Kinderwerkers gezocht voor Thailand”, wisten we na een periode van gebed dat we hier iets mee moesten. Eind 2011 zijn we vertrokken naar Thailand.

Hoofdstad Bangkok
Taal Thai
Inwoners 69.799.978
Oppervlakte 513.120 km²
Levensverwachting 74,6 jaar
Religie Boeddhisme: 95%
Kindersterfte 12/1000
HIV besmetting 1,1%

Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44
KVK: 4102 4606

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift
Advertentiekaart (bedrijven)

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 08:30–17:00
Dinsdag 08:30–17:00
Woensdag 08:30–17:00
Donderdag 08:30–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten