Blog

  • Kimon
  • Blog
  • Scholenactie voor Stichting Kimon
Scholenactie voor Stichting Kimon

Scholenactie voor Stichting Kimon

De Herman Faukeliuschool heeft actiegevoerd voor Stichting Kimon. Naar aanleiding van de voorlichting die werd gegeven over het werk van Stichting Kimon, zijn groep 4 tot en met 8 aan de slag gegaan met klusjes. Ze waren druk met stofzuigen, lege flessen ophalen, boodschappen doen en muziek maken op straat. Door middel van de klusjes werd er een bedrag van € 6.816,35 opgehaald. Het bedrag werd feestelijk onthuld aan de medewerkers van Kimon. We willen we de leerlingen en leerkrachten van de Herman Faukeliuschool hartelijk bedanken voor hun enthousiaste inzet en het mooie bedrag wat ze hebben opgehaald!

Wij zouden het leuk vinden om ook op uw school voorlichting te geven over het zendings-en hulpverleningswerk van Stichting Kimon. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar: Annerie.Steehouwer@kimon.nl

Of bel naar: 06 38 77 25 68Stichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44
KVK: 4102 4606

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift
Advertentiekaart (bedrijven)

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten