Blog

  • Kimon
  • Blog
  • The Mission Podcast | Aflevering 1
The Mission Podcast - Aflevering 1

The Mission Podcast | Aflevering 1

In The Mission Podcast gaat Caroline Holleman-Schimmel in gesprek met José Weijers. In 2019 is José als veldwerker voor stichting Kimon uitgezonden naar de sloppenwijken in Zuid-Afrika. In de grootste armoede van deze wereld brengt zij de boodschap van Het Licht. Hoe is het om alles los te laten en Gods weg te volgen? Waar haalt zij steun uit als het moeilijk is? En hoe is het om tussen de rijkdom in Nederland en de armoede in Zuid-Afrika te leven?

Benieuwd geworden?

Bekijk dan de video dan op ons YouTube kanaal.

of beluister de aflevering via Spotify.

Wil je ook te gast zijn of heb je andere vraag of opmerking op videogebied? Mail dan naar pr@kimon.nlStichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44
KVK: 4102 4606

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift
Advertentiekaart (bedrijven)

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 08:30–17:00
Dinsdag 08:30–17:00
Woensdag 08:30–17:00
Donderdag 08:30–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten