Blog

  • Kimon
  • Blog
  • The Mission Podcast | Aflevering 5
The Mission Podcast - Aflevering 5

The Mission Podcast | Aflevering 5

In The Mission Podcast gaat Caroline Holleman-Schimmel in gesprek met Marianne van Helden. Ruim 20 jaar geleden is zij uitgezonden als veldwerker voor Stichting Kimon naar Guinee-Bissau. Maar ze gaat niet alleen. Ze wordt gekoppeld aan Gerda Klaver om samen een project mee te starten. Twintig jaar later is er een groot project gerealiseerd waar kinderen met een beperking, evangelisatie en zelfredzaamheid een belangrijke plaats hebben. Ondanks de sterke macht en kracht van de duivel blijft het project groeien. Soli deo gloria! Luistert u mee naar het bijzondere levensverhaal van Marianne?

Bekijk hier de aflevering via YouTube.

of luister de aflevering via Spotify.

Wil je ook te gast zijn of heb je andere vraag of opmerking over video? Mail dan naar pr@kimon.nlStichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44
KVK: 4102 4606

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift
Advertentiekaart (bedrijven)

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 08:30–17:00
Dinsdag 08:30–17:00
Woensdag 08:30–17:00
Donderdag 08:30–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten