Blog

  • Kimon
  • Blog
  • The Mission Podcast | Aflevering 4
The Mission Podcast - Aflevering 4

The Mission Podcast | Aflevering 4

In The Mission Podcast gaat Caroline Holleman-Schimmel in gesprek met Geert-Jan Noorman. Als kind groeit hij op in een antichristelijk en tijdens zijn tienerjaren wordt hij politiek actief voor de PvdA. Hij zit tot over zijn oren in de vredesbewegingen en demonstreert regelmatig tegen kernwapens en kernenergie. Daarnaast worstelt hij met depressieve gevoelens en vragen. Op zijn 18e wordt hij geraakt door het Evangelie waardoor zijn leven drastisch veranderd. Uiteindelijk wordt hij zelf actief in de zending en is vandaag de dag directeur van stichting Friedenstimme. Benieuwd geworden naar zijn levensverhaal? Luister dan snel de nieuwe aflevering!

Bekijk hier de aflevering via YouTube.

of luister de aflevering via Spotify.

Wil je ook te gast zijn of heb je andere vraag of opmerking over video? Mail dan naar pr@kimon.nlStichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44
KVK: 4102 4606

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift
Advertentiekaart (bedrijven)

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten