Caroline Mager

Caroline Mager

Caroline Mager

Caroline Mager

Caroline Mager | Congo, Bukavu

Voorstellen
Ik ben Caroline Mager. Ik ben getrouwd met Rik en sinds september 2021 trotse moeder van Jonathan. In Nederland was ik werkzaam als orthopedagoog. In die tijd hebben we veel gereisd en ook korte zendingsreizen gemaakt. Langzaamaan ontstond bij ons het verlangen om een significant deel van ons leven te geven aan zending. Zo werd onze roeping langzaam duidelijk.

Naar Rwanda
Sinds 2017 zijn wij uitgezonden door de GZB naar Cyangugu, in het zuidwesten van Rwanda. Daar werken we samen met de Anglicaanse Kerk van Rwanda, in de diocese van Cyangugu. Samen met mijn collega David proberen we, vanuit de kerk, uit te reiken naar de mensen in de marge. Ons programma is gefocust op het tegengaan van ondervoeding. Het grootste deel van de mensen met wie we werken is kind, maar we hebben ook tieners en volwassenen in het programma. Twee keer per week komen ze bij elkaar en krijgen dan een training en een goede maaltijd. Ook delen we Gods Woord met hen. Inmiddels runnen we dit programma op 12 locaties, verspreid over het gebied van Cyangugu, in de districten Nyamasheke en Rusizi.

Sponsorprogramma Congo
Onlangs heeft stichting Kimon mij benaderd met de vraag of ik hen tijdelijk kon helpen om een paar keer per jaar het sponsorprogramma op te volgen in Bukavu (Congo), zodat we zeker weten dat het geld goed terecht komt. Omdat we praktisch op de grens met Bukavu wonen (we kijken vanuit ons huis uit op deze grote stad aan de overkant van de grens), is dat goed te realiseren. Samen met de lokale staf zorgen we ervoor dat de jongeren hun school af kunnen maken en zo een steuntje in de rug krijgen om een nieuwe toekomst op te bouwen. Ook krijgen ze in dit programma Bijbels onderwijs, wat mogelijk nog belangrijker is voor de toekomst. Jezus leren kennen als je Verlosser biedt immers pas echt toekomstperspectief.

Klik hier voor de projectpagina van project Kimon-CongoStichting Kimon

  • Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
  • 085 0407610
  • info@kimon.nl

IBAN

IBAN: NL70 RABO 0157 5187 44
KVK: 4102 4606

ANBI Status

Stichting Kimon is door de Belastingdienst aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat uw giften aan Stichting Kimon zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Een gift is fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen.

Download:
Overeenkomst periodieke gift
Advertentiekaart (bedrijven)

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 08:30–17:00
Dinsdag 08:30–17:00
Woensdag 08:30–17:00
Donderdag 08:30–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten